GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

                            "GJUETARI"

**************************************************************************************

  

***MIR SE ERDHET TE "GJUETARI": ***                            *Ju deshiroj shikim te kendeshem ne faqen e internetit*   ***** ju faleminderit per mirkuptim klm.*****

*DOTE BISEDOJEM DHE DEBATOJEM SEBASHKU NE LIDHJE ME GJUETIN* 

 

 

1 .* keni respekt ne biseda dhe Sygjerime rreth gjuetis.

2 .* Ju lutem pa Ofendime shareje dhe rreth temave dhe debateve qe doti zhvillojem sebashku meju ne te gjithe.

3 .* nese nuk i permbahemi ketyre rregullave dote merrni vrejteje dhe blokim dhe largim nga websitin e diskutimeve.

  • 4 .* Me respek  dhe knaqesi  ju deshiroj mirsearedhje ne faqen e internetit dhe te forumit dhe diskutime te "gjuetari" te kalojem sa mamir ju faleminderit per mirkupti kaloni mir me ne.....

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook