GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

KALENDARI VJETOR

Sat. 3/24 All day First quarter
Sat. 3/31 All day Blue moon
Sun. 4/8 All day Last quarter
Mon. 4/16 All day New moon
Sun. 4/22 All day First quarter
Mon. 4/30 All day Full moon
Tue. 5/8 All day Last quarter
Tue. 5/15 All day New moon
Tue. 5/22 All day First quarter
Tue. 5/29 All day Full moon
Wed. 6/6 All day Last quarter
Wed. 6/13 All day New moon
Wed. 6/20 All day First quarter
Thu. 6/28 All day Full moon
Fri. 7/6 All day Last quarter
Fri. 7/13 All day New moon
Thu. 7/19 All day First quarter
Fri. 7/27 All day Full moon
Sat. 8/4 All day Last quarter
Sat. 8/11 All day New moon
1 2 3 ... 45
Show Past Events

VIDEO TE GJUETIS

1153 views - 0 comments
892 views - 0 comments
763 views - 0 comments
728 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook