GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

KOSOVO

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sq/0/08/Liqeni_i_Radoniqit.png


KOSOVO, www.gjuetari.webs.com, KOSOVO
Address:
www.gjuetari.webs.com
KOSOVO

Email address:
Map and Directions

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook