GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

ANTARET TE GJUETARI Join Site

TEGJITH ANTARET

Sort by

emil80
Member
Male - 37
itali

faqka
Member
Male - 30
peja

isa
Member
Male - 48
ferizaj

kasem
Member
Male - 46
prizren,dragash

kosipimopoful
Member
Male - 30
New York

noanews
Member
Male
tirana

plaki
Member
Male
kosova

shenna
Member
Female - 33
2898 Twin House Lane Springfield, MO 65804

sturovpen
Member
Male
sturovpen

turtdeppect
Member
Male
turtdeppect
  
1 ... 3 4 5

VIDEO TE GJUETIS

953 views - 0 comments
699 views - 0 comments
710 views - 0 comments
615 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook