GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

ANTARET TE GJUETARI Join Site

TEGJITH ANTARET

Sort by

mirsad mitrovic
Member
Male
42 years old
About Me


nari
Member
Male
56 years old
About Me


noanews
Member
Male

plaki
Member
Male
About Me

halloooosturovpen
Member
Male
1 ... 5 6 7

VIDEO TE GJUETIS

1171 views - 0 comments
906 views - 0 comments
778 views - 0 comments
740 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook