GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA FOTO TE GJUETIS DHE KUJTIME NGA GJUETIA
Sign In or Register to add photos

panorama
Foto 2014
gjuetari dhe gjuetija
Lov
 • Lov
 • 27 Photos | Updated October 27, 2015
 • by Miki
BJESHKA 2013
dimeri 2012-2013
MB*gjuetari*
gjuetari
Kasem
 • Kasem
 • 19 Photos | Updated January 11, 2012
 • by kasem
gjuetari mb..
gjuetari
Zagaret e gjuetarit
GJuetari***
GJuetari N*1
gjerovica
GJUETARI MB:
gjuetari
gjueti
ALPET SHQIPETARE
faca
 • faca
 • 70 Photos | Updated October 27, 2015
 • by Miki
foto nga gjuetia
arbrushi101
arbrushi100
Arti
Zagaret
bardhoshi
zagaret e maraklis
gjuetari
GJUETARI N=3
GJUETARI N=2
GJUETARI N=1
GJUETARI
1 - 36 of 36 Albums

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook