GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

arbrushi100

arbrushi100

« Back to Album Photo 3 of 37 Previous | Next
arbrushi100
Posted by mirsad mitrovic on March 3, 2010 Full Size| Slideshow

Comments

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

1 Comment

GJUETARI
5:05 AM on March 4, 2010 
te lumet se te madh e paske vera shyqyr se nuk asht kan i gjall se te kish marr me veti tung klm....

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook