GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

arbrushi100

gjuetari

« Back to Album Photo 13 of 37 Previous | Next
gjuetari
Posted by mirsad mitrovic on March 5, 2010 Full Size| Slideshow

Comments

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

1 Comment

GJUETARI
4:36 PM on March 5, 2010 
po te bukur ipaske qeta dy alpineca ka sa ika ajn klysh ajo...

VIDEO TE GJUETIS

953 views - 0 comments
699 views - 0 comments
710 views - 0 comments
615 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook