GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

faca

gjuetari

« Back to Album Photo 58 of 70 Previous | Next
gjuetari
Posted by Faca on June 7, 2010 Full Size| Slideshow

Comments

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

1 Comment

GJUETARI
3:43 AM on June 8, 2010 
O EGEZOSH SHPIN O NJERI SHUM TE BUKUR EPASKE BA E ISHALLA ME NIPA E MESA E MUSH PLOT E BAHESH SHPI E MADHE MA E MADHEJA NE DUGAGJIN AHHAHAAHHA TUNG KLM:

VIDEO TE GJUETIS

953 views - 0 comments
699 views - 0 comments
710 views - 0 comments
615 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook