GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

GJUETARI

Sort by


Muli.us
Member
Male
usa

MARAKLIA
Member
Male
USA

Migjeni
Member
Male
kosovo

GJUETARI...*M.B*.
Moderator
Male
kosovo

Arti
Member
Male
ch

Victor Hunting Safaris Africa
Member
Male
South Africa

Migjeni73
Member
Male
kosovo

Plaki
Member
Male
kosovo

mirsad mitrovic
Member
Male - 42
kosov

Faca
Member
Male
kosovo

Bjeshka
Member
Male
kosovo

BOSSI
Member
Male
CH

Nue-K
Member
Male
Kosovo

plaki
Member
Male
kosova

gjurmuesi
Member
Male - 38
tirane
 

VIDEO TE GJUETIS

1201 views - 0 comments
931 views - 0 comments
801 views - 0 comments
763 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook