GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

GJUETARI

GJUETARI's Videos ({count})
 
Sort: Recent | Popular Grid View List View
 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:27 PM
  1761 Views - 0 Comments

 • gjerovica
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:25 PM
  1094 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:22 PM
  1130 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:20 PM
  1123 Views - 0 Comments


 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:18 PM
  542 Views - 0 Comments

 • gjuetia derrit
  by GJUETARI on February 16, 2011 at 4:26 AM
  845 Views - 0 Comments

  njedit gjuetije me jarana nga peja kena kalu shum mir ahhahaha

 • gjuetari ,,,,,,,,,,,,,,, ,
  by GJUETARI on November 17, 2010 at 1:57 AM
  676 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 25, 2010 at 11:32 PM
  594 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 17, 2010 at 1:45 AM
  572 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 17, 2010 at 1:33 AM
  471 Views - 0 Comments

  Njedit ne gjueti ne bjeshket e deqanit

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 17, 2010 at 1:28 AM
  488 Views - 0 Comments

  njedit ne gjueti ne bjeshket e deqanit

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 1, 2010 at 12:58 AM
  516 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare


1 - 12 of 52 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook