GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

GJUETARI...*M.B*.

Sort by


GJUETARI
Site Owner
Male
ch

Migjeni
Member
Male
kosovo

Miki
Administrator
Male
kosovo

Migjeni73
Member
Male
kosovo

Bjeshka
Member
Male
kosovo

Plaki
Member
Male
kosovo

Arti
Member
Male
ch

Faca
Member
Male
kosovo

BOSSI
Member
Male
CH

mirsad mitrovic
Member
Male - 42
kosov
  

VIDEO TE GJUETIS

1197 views - 0 comments
927 views - 0 comments
800 views - 0 comments
762 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook