GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

Plaki

Sort by


GJUETARI...*M.B*.
Moderator
Male
kosovo

Migjeni
Member
Male
kosovo

Miki
Administrator
Male
kosovo

Migjeni73
Member
Male
kosovo

GJUETARI
Site Owner
Male
ch

Bjeshka
Member
Male
kosovo

mirsad mitrovic
Member
Male - 42
kosov
 

VIDEO TE GJUETIS

953 views - 0 comments
699 views - 0 comments
710 views - 0 comments
615 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook