GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

Faca

Sort by


GJUETARI...*M.B*.
Moderator
Male
kosovo

GJUETARI
Site Owner
Male
ch

Miki
Administrator
Male
kosovo

Muli.us
Member
Male
usa

Bjeshka
Member
Male
kosovo

mirsad mitrovic
Member
Male - 42
kosov
  

VIDEO TE GJUETIS

1197 views - 0 comments
927 views - 0 comments
800 views - 0 comments
762 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook