GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

Bardhoshi


Member
Joined Feb 19 2010
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
kosovo
Site Memberships

GJUETARI

Recent Activity
About Me

tungjat jeta gjithve...

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

3 Comments

Reply Bardhoshi
1:53 PM on March 5, 2010 
tungjatjeta aje mir. mir se ju gjeta
Reply GJUETARI
7:13 AM on February 22, 2010 
ej o njeri kuje po qitena noj foto zagareve se jam myt me maraklin tuj fol perty jo ika zagaret e mir jo keshtu jo ashtu ti sen hahahatung klm.
Reply MARAKLIA
9:06 AM on February 20, 2010 
o tungjatjeta Bardhosh tungjatjeta edhe mir se na ke ardh

VIDEO TE GJUETIS

1197 views - 0 comments
927 views - 0 comments
800 views - 0 comments
762 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook