GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

Miki

Sort by


GJUETARI...*M.B*.
Moderator
Male
kosovo

Bjeshka
Member
Male
kosovo

Migjeni
Member
Male
kosovo

Migjeni73
Member
Male
kosovo

Plaki
Member
Male
kosovo

Faca
Member
Male
kosovo
  

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook