GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

Miki

Miki's Videos ({count})
 
Sort: Recent | Popular Grid View List View
 • dikur ne ch.
  by Miki on January 10, 2014 at 12:42 AM
  1175 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by Miki on January 10, 2014 at 12:31 AM
  910 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by Miki on January 10, 2014 at 12:30 AM
  781 Views - 0 Comments

 • GJUETARI
  by Miki on February 3, 2013 at 3:52 PM
  744 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare bukuri e rrall qe naka fal natyra;;;;;;;;;;;;;;; ... Mhilli 007 ... GJUETARI ...

 • gjuetari
  by Miki on February 3, 2013 at 3:34 PM
  736 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis nga M. balaj...gjuetari.webs.com ... Mhilli 007 ... Ratishi ...


1 - 5 of 5 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook