GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

mirsad mitrovic

Sort by


GJUETARI
Site Owner
Male
ch

Plaki
Member
Male
kosovo

Faca
Member
Male
kosovo

GJUETARI...*M.B*.
Moderator
Male
kosovo

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook