GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

gjurmuesi


Member
Joined Sep 16 2010
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
38 years old
tirane
Friends (1)

Site Memberships

GJUETARI

Recent Activity

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

2 Comments

Reply GJUETARI
1:01 AM on October 13, 2010 
pershendetje gjurmus mirsekeni ardhur ne sajit ju flm. kemi knaqesin qetna begatoni sajtin me foto tebukera tegjuetis sidhe pejsazhenatyrore nga rrethi qevini ju flm. tepershendes tung klm.
Reply gjurmuesi
7:19 PM on September 16, 2010 
Suksese te gjithe Gjuetareve per sezonin e ri 2010-2011. Gjueti sa me te Ndershme, larg aparateve dhe elektrikeve.
QELLOFSHI !

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook