GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

Adonis Group


Member
Joined May 18 2011
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

FEMALE
Macedonia
Site Memberships

GJUETARI

Recent Activity
About Me

http://www.dogaav.com/

FTESЁ

   Pёr vizitën e panairit 4. Tradicional Ndërkombëtar  BURSANATURE, HUNTING 2012, 4thBursa International Outdoor Sports, Hunting, Shooting, Fishing,Alternative Tourism, Off-Road Vehicles, Summer Sports, Sports Wear, Caravan andCamping Materials Fair,  julajmerojmë  se më  prej 07.06 deri më 10.06  të këtij vitido të mbahët panairi ndërkombëtar për Natyrë dhe Gjueti në BRUSË- TURQI.

  Adonis Group me bashkepunim me TÜYAP FAIRS  ju ftojnë që ta vizitoni panairin prej07.06-09.06.2012.

  Ne panair mund të shihni:

Sportivene natyre dhe aktivitete sikur scuba diving, bungee jumping,  balona, alpinizem, lunder, ski uji, ndjekim,golf, kamping, ski, windsurf, rafting, snowboard, parashute, paragliding…

Gjuetidhe pajime per gjueti, arme zjarri, pushke per gjueti, pistoleta, revolvera,pushke me air, pajisje dhe aksesora, fisheke dhe municion, gdhendje, hark dheshigjeta, simulime…

Thikedhe mjete, pajime per gjueti, veshje per gjueti dhe maskim, balsamim kafshesh,qen te gjuetise, kafaze, transportuese, sherbime veterinare, peshkim, pajimeper peshkim, veshje per peshkatar, veshje per zhytje…

Pajisjeelektronike, kompase dhe pajisje per lundrim, radar, dylbi, llamba dhepishtare… Automjete tokes, motociklete, biciklete, karavana, varke,jetski…Ushqime, vitamina, minerale, pije te energjise…

 

  Në vitin 2011, panairi BURSA NATURE, HUNTING ishte nikoqirë në 208 kompani nga 19 vende të ndryshme. 

Panairi i njëjtë u vizitua nga 48.916vizitorë nga 26 vende të ndryshme (Turqi, Austri, Gjermani, Belgjikë, Bullgari, Danimarkë, Estoni, Palestinë,Finlandë, Gjeorgji, Kroaci, Holandë, Angli,  Irani, Irlandë, Suedi,Qipro, Kuveit, Letoni, Lituani, Maqedoni, Rusi, Tunis, Ukrainë, Greqi…).

  Adonis Group me  bashkepunim me TÜYAP FAIRS ju ftojne qe ta vizitoni panairin prej 07.06-09.06.2012. Organizatori imbulon shpenzimet  hotelier si dheshtruarjes se mendjesit me dy darka, hypja ne panair dhe transferim IstanbulAtaturk Aeroport-Bursa hotel dhe panair-hotel. Vendosja behet ne hotel merenome  me 4 dhe 5 yje.

  Vizitori i mbulon shpenzimet e rruges dhe 45euro per  shpenzime administrative perperson. Me kete ju dergojme fletregjistrit per  vizites ne panair.  Per informata meteper ju lutemivizitoeni  faqet tone zyrtare teinternetit  www.tuyap.com.tr  dhe www.bursadogaav.com apo takoeni me ne.

 

ME RESPEKT,

ADONIS GROUP- BALKAN AFFILIATE OF TUYAP

Tel/Faks  +389 2 3220 469

Shkup,Maqedoni

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments

VIDEO TE GJUETIS

953 views - 0 comments
699 views - 0 comments
710 views - 0 comments
615 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook