GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • dikur ne ch.
  by Miki on January 10, 2014 at 12:42 AM
  1126 Views - 0 Comments

 • shoket e gjuetis
  by Miki on January 10, 2014 at 12:34 AM
  864 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by Miki on January 10, 2014 at 12:31 AM
  868 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by Miki on January 10, 2014 at 12:30 AM
  742 Views - 0 Comments

 • Derri i egėr
  by dejo on October 2, 2013 at 2:25 PM
  1021 Views - 0 Comments

 • Dhelpra
  by dejo on October 2, 2013 at 2:24 PM
  624 Views - 0 Comments

 • Prokletije 2
  by dejo on October 2, 2013 at 2:22 PM
  694 Views - 0 Comments

 • Prokletije 1
  by dejo on October 2, 2013 at 2:21 PM
  721 Views - 0 Comments

 • GJUETARI
  by Miki on February 3, 2013 at 3:52 PM
  712 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare bukuri e rrall qe naka fal natyra;;;;;;;;;;;;;;; ... Mhilli 007 ... GJUETARI ...

 • Bjeshka
  by Miki on February 3, 2013 at 3:44 PM
  731 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare knaqesi e gjall me bukurit natyrore qe nj ka fal nena natyr ... Mhilli 007 ... GJUETARI ...

 • gjuetari
  by Miki on February 3, 2013 at 3:34 PM
  714 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis nga M. balaj...gjuetari.webs.com ... Mhilli 007 ... Ratishi ...

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:27 PM
  1697 Views - 0 Comments


1 - 12 of 73 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1100 views - 0 comments
840 views - 0 comments
845 views - 0 comments
726 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook