GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • gjerovica
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:25 PM
  1046 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:22 PM
  1081 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:20 PM
  1093 Views - 0 Comments


 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:18 PM
  514 Views - 0 Comments

 • gjuetia derrit
  by GJUETARI on February 16, 2011 at 4:26 AM
  817 Views - 0 Comments

  njedit gjuetije me jarana nga peja kena kalu shum mir ahhahaha

 • gjuetari ,,,,,,,,,,,,,,, ,
  by GJUETARI on November 17, 2010 at 1:57 AM
  649 Views - 0 Comments

 • klyshi 5 muj BH #3
  by Muli.us on November 7, 2010 at 11:32 AM
  1522 Views - 0 Comments

  ... Picture 003 ...

 • klyshi 5 muj BH #2
  by Muli.us on November 7, 2010 at 11:31 AM
  1304 Views - 0 Comments

  ... hunting cycling nature outdoors ...

 • klyshi 5 muj BH #1
  by Muli.us on November 7, 2010 at 11:28 AM
  1289 Views - 0 Comments

  ... hunting jumping motorbike pets "home video" wildlife nature puppy bike biking "mountain bike" outdoors stunts wilderness ...

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 25, 2010 at 11:32 PM
  580 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 17, 2010 at 1:45 AM
  548 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 17, 2010 at 1:33 AM
  464 Views - 0 Comments

  Njedit ne gjueti ne bjeshket e deqanit


13 - 24 of 73 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1100 views - 0 comments
840 views - 0 comments
845 views - 0 comments
726 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook