GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • Ariu
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:38 PM
  282 Views - 0 Comments

  disa incerte te ariut duke u la ne uje ... gjuetari ...

 • Rasat e Zagarve N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:37 PM
  732 Views - 0 Comments

  Disa foto te rasave te zagarve nga Balaj M. ... gjuetari ...

 • Rasat e Zagarve N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:36 PM
  454 Views - 0 Comments

  Foto te Disa rasave te zagarve nga Balaj M. ... GJuetia ...

 • Dreni-Kaprolli
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:35 PM
  375 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • Riqbulli-Macaeger-Ujku
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:35 PM
  374 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • Dhit e egra N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:34 PM
  612 Views - 0 Comments

  disa foto te dhive tegra dhe gjueti nga Balaj M. ... gjutari ...

 • DHit e Egra N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:34 PM
  446 Views - 0 Comments

  disa foto te dhive tegra dhe gjueti nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • DHelpra-Lepuri
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:33 PM
  327 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... GJahtari ...

 • gjahtari N= 2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:33 PM
  342 Views - 0 Comments

  Keshtu vritet derri nga Balaj M. ... Hunting ...

 • DEM GJUETARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:31 PM
  301 Views - 0 Comments

  Disa foto tegjuetis nga D.Balaj ... gjuetia ...

 • GJUETIA DERRIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:31 PM
  366 Views - 0 Comments

  gjuetija derrit ... gjuetari ...

 • peshqit N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  348 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ne liqe ... gjuetari ...


37 - 48 of 60 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook