GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • Dreni-Kaprolli
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:35 PM
  370 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • Riqbulli-Macaeger-Ujku
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:35 PM
  369 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • Dhit e egra N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:34 PM
  607 Views - 0 Comments

  disa foto te dhive tegra dhe gjueti nga Balaj M. ... gjutari ...

 • DHit e Egra N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:34 PM
  441 Views - 0 Comments

  disa foto te dhive tegra dhe gjueti nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • DHelpra-Lepuri
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:33 PM
  321 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... GJahtari ...

 • gjahtari N= 2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:33 PM
  336 Views - 0 Comments

  Keshtu vritet derri nga Balaj M. ... Hunting ...

 • DEM GJUETARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:31 PM
  297 Views - 0 Comments

  Disa foto tegjuetis nga D.Balaj ... gjuetia ...

 • GJUETIA DERRIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:31 PM
  362 Views - 0 Comments

  gjuetija derrit ... gjuetari ...

 • peshqit N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  343 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ne liqe ... gjuetari ...

 • peshqit N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  334 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ... peshqit N=2 ...

 • peshqit N=3
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  340 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ... peshku ...

 • gjahtari N= 2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:23 PM
  329 Views - 0 Comments

  Keshtu vritet derri nga Balaj M. ... Hunting ...


49 - 60 of 73 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1100 views - 0 comments
840 views - 0 comments
845 views - 0 comments
726 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook