GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • GJUETAR KELA
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:22 PM
  297 Views - 0 Comments

  Disa foto gjuetije nga Kela ... gjuetari ...

 • GJUETARET E RATISHIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:22 PM
  364 Views - 0 Comments

  Disa foto te gjuetis nga gjuetaret e RATISHIT ... ratishi ...

 • GJUTARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:21 PM
  307 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis nga balaj.M: ... gjatari ...

 • Kur jam kan ni vakto i Ri
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:19 PM
  482 Views - 0 Comments

  ahahhaah disa incerte te gjuetis ne rini ikujtoj ato dit rinore me mall dhe kujtim ...heheheheheh ... gjuetari ...

 • SHoqata gjatarve "Agim Selmanj" e DEQANI...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:18 PM
  1096 Views - 0 Comments

  nje dit gjuetije e shoqates Agim Selmanaj te Deqanit ... gjuetaret ...

 • SHoqata e gjatarve "Agim Selmanaj" e DEQ...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:17 PM
  1464 Views - 0 Comments

  shoqata e gjatareve A. selmanaj te deqanin ne nje dit gjuetije.. ... gjuetaret ...

 • SHoqata gjatarve "Agim Selmanaj" e DEQAN...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:16 PM
  982 Views - 0 Comments

  njedit gjuetije dhe defrimi me shoqaten Agim Selmanaj te Deqanit ... gjuetaret ...

 • GJahtaret e Derrit N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:14 PM
  498 Views - 0 Comments

  Nji dit gjuetije te gjahtareve Mhill dhe Mikel Balaj dhe Ismet Tahirsylaj dit e sukseshme po mebor hahahahah.. ... GJuetari ...

 • GJAHTARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:13 PM
  285 Views - 0 Comments

  Disa foto gjuetis nga M.Balaj ... gjahtari ...

 • GJUETAR ME TRADIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:10 PM
  357 Views - 0 Comments

  disa foto gjuetije nga N.Balaj ... GJahtari ...

 • gjahtari N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:07 PM
  327 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • kaprolli
  by GJUETARI on February 12, 2010 at 3:07 AM
  387 Views - 0 Comments

  disa nincerte te kaprollit ... gjahtari ...


61 - 72 of 73 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1100 views - 0 comments
840 views - 0 comments
845 views - 0 comments
726 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook