GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • GJUETIJA - DERRIT
  by GJUETARI on February 12, 2010 at 3:05 AM
  662 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis ne derra nga Balaj M. ... hunting ...


73 - 73 of 73 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1100 views - 0 comments
840 views - 0 comments
845 views - 0 comments
726 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook