GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
dikur ne ch.
by Miki on January 10, 2014 at 12:42 AM
1187 Views - 0 Comments

gjuetari
by Miki on January 10, 2014 at 12:31 AM
920 Views - 0 Comments

gjuetari
by Miki on January 10, 2014 at 12:30 AM
792 Views - 0 Comments

GJUETARI
by Miki on February 3, 2013 at 3:52 PM
753 Views - 0 Comments

gjuetari
by Miki on February 3, 2013 at 3:34 PM
745 Views - 0 Comments

gjuetari
by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:27 PM
1741 Views - 0 Comments

gjerovica
by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:25 PM
1077 Views - 0 Comments

gjuetari
by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:22 PM
1109 Views - 0 Comments

gjuetari
by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:20 PM
1112 Views - 0 Comments

gjuetari
by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:18 PM
531 Views - 0 Comments

gjuetia derrit
by GJUETARI on February 16, 2011 at 4:26 AM
834 Views - 0 Comments

gjuetari ,,,,,,,,,,,,,,, ,
by GJUETARI on November 17, 2010 at 1:57 AM
666 Views - 0 Comments


1 - 12 of 60 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1172 views - 0 comments
909 views - 0 comments
779 views - 0 comments
744 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook