GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

youtube video te gjuetis Add Video

:roll::roll::roll:

disa video nga gjuetija

 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • dikur ne ch.
  by Miki on January 10, 2014 at 12:42 AM
  1224 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by Miki on January 10, 2014 at 12:31 AM
  950 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by Miki on January 10, 2014 at 12:30 AM
  823 Views - 0 Comments

 • GJUETARI
  by Miki on February 3, 2013 at 3:52 PM
  777 Views - 0 Comments

  njedit ne alpet shqipetare bukuri e rrall qe naka fal natyra;;;;;;;;;;;;;;; ... Mhilli 007 ... GJUETARI ...

 • gjuetari
  by Miki on February 3, 2013 at 3:34 PM
  766 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis nga M. balaj...gjuetari.webs.com ... Mhilli 007 ... Ratishi ...

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:27 PM
  1763 Views - 0 Comments

 • gjerovica
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:25 PM
  1097 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:22 PM
  1132 Views - 0 Comments

 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:20 PM
  1125 Views - 0 Comments


 • gjuetari
  by GJUETARI on September 24, 2011 at 2:18 PM
  543 Views - 0 Comments

 • gjuetia derrit
  by GJUETARI on February 16, 2011 at 4:26 AM
  846 Views - 0 Comments

  njedit gjuetije me jarana nga peja kena kalu shum mir ahhahaha

 • gjuetari ,,,,,,,,,,,,,,, ,
  by GJUETARI on November 17, 2010 at 1:57 AM
  677 Views - 0 Comments


1 - 12 of 54 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook