GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

youtube video te gjuetis Add Video

:roll::roll::roll:

disa video nga gjuetija

 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • NJEDIT NE BJESHKET E ZVICRRES NE -PILATU...
  by GJUETARI on March 3, 2010 at 8:16 AM
  571 Views - 0 Comments

 • GJUETARET E RATISHIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:41 PM
  342 Views - 0 Comments

  Disa fotografi nga gjuetija e familjes balaj nga Ratishi i Deqanit. nga Balaj M. ... gjuetaret ratishit ...

 • GJUETARET E RATISHIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:41 PM
  570 Views - 0 Comments

  Disa foto te gjuetis nga gjuetaret e RATISHIT ... ratishi ...

 • SHOKET E GJUETIS
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:40 PM
  314 Views - 0 Comments

  DISA FOTO DHE KUJTIME TE PA HARRUSHME TE GJUETIS ME SHOKET EMI MAT MIRT HAHAHHAAAA........ ... gjatari ...

 • Ariu
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:38 PM
  278 Views - 0 Comments

  disa incerte te ariut duke u la ne uje ... gjuetari ...

 • Rasat e Zagarve N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:37 PM
  729 Views - 0 Comments

  Disa foto te rasave te zagarve nga Balaj M. ... gjuetari ...

 • Rasat e Zagarve N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:36 PM
  449 Views - 0 Comments

  Foto te Disa rasave te zagarve nga Balaj M. ... GJuetia ...

 • Dreni-Kaprolli
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:35 PM
  371 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • Riqbulli-Macaeger-Ujku
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:35 PM
  370 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • Dhit e egra N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:34 PM
  607 Views - 0 Comments

  disa foto te dhive tegra dhe gjueti nga Balaj M. ... gjutari ...

 • DHit e Egra N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:34 PM
  442 Views - 0 Comments

  disa foto te dhive tegra dhe gjueti nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • DHelpra-Lepuri
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:33 PM
  322 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... GJahtari ...


25 - 36 of 54 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1153 views - 0 comments
892 views - 0 comments
763 views - 0 comments
728 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook