GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

youtube video te gjuetis Add Video

:roll::roll::roll:

disa video nga gjuetija

 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • gjahtari N= 2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:33 PM
  343 Views - 0 Comments

  Keshtu vritet derri nga Balaj M. ... Hunting ...

 • DEM GJUETARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:31 PM
  304 Views - 0 Comments

  Disa foto tegjuetis nga D.Balaj ... gjuetia ...

 • GJUETIA DERRIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:31 PM
  367 Views - 0 Comments

  gjuetija derrit ... gjuetari ...

 • peshqit N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  351 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ne liqe ... gjuetari ...

 • peshqit N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  341 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ... peshqit N=2 ...

 • peshqit N=3
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  346 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ... peshku ...

 • gjahtari N= 2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:23 PM
  335 Views - 0 Comments

  Keshtu vritet derri nga Balaj M. ... Hunting ...

 • GJUETAR KELA
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:22 PM
  302 Views - 0 Comments

  Disa foto gjuetije nga Kela ... gjuetari ...

 • GJUETARET E RATISHIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:22 PM
  372 Views - 0 Comments

  Disa foto te gjuetis nga gjuetaret e RATISHIT ... ratishi ...

 • GJUTARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:21 PM
  313 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis nga balaj.M: ... gjatari ...

 • Kur jam kan ni vakto i Ri
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:19 PM
  491 Views - 0 Comments

  ahahhaah disa incerte te gjuetis ne rini ikujtoj ato dit rinore me mall dhe kujtim ...heheheheheh ... gjuetari ...

 • SHoqata gjatarve "Agim Selmanj" e DEQANI...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:18 PM
  1107 Views - 0 Comments

  nje dit gjuetije e shoqates Agim Selmanaj te Deqanit ... gjuetaret ...


37 - 48 of 54 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook