GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

youtube video te gjuetis Add Video

:roll::roll::roll:

disa video nga gjuetija

 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • gjahtari N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:07 PM
  324 Views - 0 Comments

  disa foto nga Balaj M. ... gjahtari ...

 • kaprolli
  by GJUETARI on February 12, 2010 at 3:07 AM
  382 Views - 0 Comments

  disa nincerte te kaprollit ... gjahtari ...

 • GJUETIJA - DERRIT
  by GJUETARI on February 12, 2010 at 3:05 AM
  657 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis ne derra nga Balaj M. ... hunting ...


61 - 63 of 65 Videos

VIDEO TE GJUETIS

953 views - 0 comments
699 views - 0 comments
710 views - 0 comments
615 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

 • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
  JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
 • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
  mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook