GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

youtube arbrushi100 Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
gjuetia e ujkut ujku i treti i verteti
by GJUETARI on March 5, 2010 at 3:48 AM
2034 Views - 0 Comments

lepuri
by GJUETARI on March 4, 2010 at 3:23 PM
494 Views - 0 Comments

gjuetia e lepurit zagart e abedinit
by GJUETARI on March 4, 2010 at 3:21 PM
2272 Views - 0 Comments

 

1 - 3 of 4 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1216 views - 0 comments
946 views - 0 comments
819 views - 0 comments
775 views - 0 comments

PRODUKTE TE REJA

No featured products

DESHMI

  • "NAKI KENAQ ME KET SAJT SHUMIR SUKSESE"
    JE I MREKULLUSHEM TE LUMET
  • "deshirojem qe te kaloj sa mamir dhe te diskutojm rreth gjuetis mir se eredhet klm."
    mir se vini te gjuetari

GOOGLE PERKETHIM I GJUHESH

Google Translator

Share on Facebook

Share on Facebook