GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

                            "GJUETARI"

**************************************************************************************

  

***MIR SE ERDHET TE "GJUETARI": ***                            *Ju deshiroj shikim te kendeshem ne faqen e internetit*   ***** ju faleminderit per mirkuptim klm.*****

*DOTE BISEDOJEM DHE DEBATOJEM SEBASHKU NE LIDHJE ME GJUETIN* 

 

 

1 .* keni respekt ne biseda dhe Sygjerime rreth gjuetis.

2 .* Ju lutem pa Ofendime shareje dhe rreth temave dhe debateve qe doti zhvillojem sebashku meju ne te gjithe.

3 .* nese nuk i permbahemi ketyre rregullave dote merrni vrejteje dhe blokim dhe largim nga websitin e diskutimeve.

  • 4 .* Me respek  dhe knaqesi  ju deshiroj mirsearedhje ne faqen e internetit dhe te forumit dhe diskutime te "gjuetari" te kalojem sa mamir ju faleminderit per mirkupti kaloni mir me ne.....

VIDEO TE GJUETIS

1544 views - 0 comments
1201 views - 0 comments
1066 views - 0 comments
1017 views - 0 comments