GJUETARI

PERSHENDETJE GJITHVE

DISA VIDO NGA GJUETARI Add Video


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • peshqit N=2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  385 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ... peshqit N=2 ...

 • peshqit N=3
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:29 PM
  386 Views - 0 Comments

  disa incerte te peshqve ... peshku ...

 • gjahtari N= 2
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:23 PM
  376 Views - 0 Comments

  Keshtu vritet derri nga Balaj M. ... Hunting ...

 • GJUETAR KELA
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:22 PM
  344 Views - 0 Comments

  Disa foto gjuetije nga Kela ... gjuetari ...

 • GJUETARET E RATISHIT
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:22 PM
  416 Views - 0 Comments

  Disa foto te gjuetis nga gjuetaret e RATISHIT ... ratishi ...

 • GJUTARI
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:21 PM
  361 Views - 0 Comments

  disa foto te gjuetis nga balaj.M: ... gjatari ...

 • Kur jam kan ni vakto i Ri
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:19 PM
  544 Views - 0 Comments

  ahahhaah disa incerte te gjuetis ne rini ikujtoj ato dit rinore me mall dhe kujtim ...heheheheheh ... gjuetari ...

 • SHoqata gjatarve "Agim Selmanj" e DEQANI...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:18 PM
  1174 Views - 0 Comments

  nje dit gjuetije e shoqates Agim Selmanaj te Deqanit ... gjuetaret ...

 • SHoqata e gjatarve "Agim Selmanaj" e DEQ...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:17 PM
  1547 Views - 0 Comments

  shoqata e gjatareve A. selmanaj te deqanin ne nje dit gjuetije.. ... gjuetaret ...

 • SHoqata gjatarve "Agim Selmanaj" e DEQAN...
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:16 PM
  1050 Views - 0 Comments

  njedit gjuetije dhe defrimi me shoqaten Agim Selmanaj te Deqanit ... gjuetaret ...

 • GJahtaret e Derrit N=1
  by GJUETARI on February 13, 2010 at 12:14 PM
  562 Views - 0 Comments

  Nji dit gjuetije te gjahtareve Mhill dhe Mikel Balaj dhe Ismet Tahirsylaj dit e sukseshme po mebor hahahahah.. ... GJuetari ...

 • kaprolli
  by GJUETARI on February 12, 2010 at 3:07 AM
  450 Views - 0 Comments

  disa nincerte te kaprollit ... gjahtari ...


49 - 60 of 60 Videos

VIDEO TE GJUETIS

1456 views - 0 comments
1128 views - 0 comments
997 views - 0 comments
948 views - 0 comments